Om föreningen

Föreningen för Tibetansk Buddhism bildades 1994, och erbjuder regelbundet meditationer i vår lokal. Vi bjuder också in lärare för helgkurser i Buddhism. Föredrag,   bokcirklar, introduktioner till meditation och buddhism erbjuds också.

Vi är en ideell förening, som kan existera tack vare intäkterna från kursverksamheten och övriga bidrag från våra medlemmar, andra personer och organisationer.Då vår strävan är att så många som möjligt skall kunna ta del av föreningens omfattande utbud av aktiviteter och Dharmaundervisning fortsätter vi att hålla låga kurs- och medlemsavgifter.

Därför uppskattas allt stöd för att föreningen skall kunna fortsätta finnas till samt fortsätta utvecklas och blomstra för allas väl.

Alla bidrag är välkomna, stora som små, enstaka som regelbundna.

Du som önskar ge ett bidrag kan sätta in pengar på föreningens
plusgirokonto 831 87 20-3

Eller använda Paypal
eller denna QR-kod som är kopplad till Swish.

 

FÖRENINGEN FÖR TIBETANSK BUDDHISM

Linnégatan 21, 413 04 Göteborg

Hemsida: www.tibetanskbuddhism.se

e-post: info@tibetanskbuddhism.se


Vill du bli medlem?

Medlem i föreningen blir du genom att betala in medlemsavgiften – 250 kronor för närvarande – till plusgiro 831 87 20-3

eller Swisha till numret: 123 018 21 21.

Obs! Glöm inte att ange namn och adress på inbetalningen! Ange också gärna e-postadress eller skicka oss ett mejl: info@tibetanskbuddhism.se

Som medlem får du utskick med information om föreningens aktiviteter och ibland även en del information om vad som sker på andra håll Sverige. Medlemmar har också förmånligare kursavgifter.

Hej! Roligt att vara igång igen, och hoppas alla ni som deltog hade en bra upplevelse. Jag gör idag inte en längre beskrivning av vad jag pratade om. Vill ni repetera eller höra för första gången får ni lyssna på ljudfile som finns länkad längst ner. Skulle gärna ha hört mer om hur ni upplevde dagen, kanske speciellt ni som är nya i gruppen. Men det är ju också viktigt att respektera tiderna så vi får se om vi kan få till mer tid till samtal nästa söndag. Har ni några frågor så är ni välkomna att maila mig. Klass 1 - 14 jan 2018 #43 - Sensing Body Energy #20 - Touching Body Energy #1 - Letting Go #2 - Melting Tension #17 - Lightening Thoughts #25 - Calming Inner Energy Paus #19 - Revitalizing Energy #15 - Loosening Up Closing Gestures Samtal Det jag pratade om i början var hämtat från Teachings from the Heart av Tarthang Tulku. Just den boken har vi inte på föreningen, men den går att köpa som e-bok: https://www.amazon.com/Teachings-Heart-Tarthang-Tulku-ebook/dp/B00DB1KGYK/ref=sr_1_21?ie=UTF8&qid=1515942453&sr=8-21&keywords=tarthang+tulku Det går också bra att ladda ner större delen av kap 1 där helt fritt. ”Send a free sample”. All text jag pratade om finns med där. Om ni vill lyssna till dagen så laddar ni ner ljudfilen här. Den är denna gång inte så redigerad så ni får spola här och var om ni inte vill lyssna till allt. https://we.tl/v9yzjfK3wX Ses redan nästa söndag den 21 januari! Hoppas alla är friska då så vi kan ses hela gruppen. Vi är 22 st anmälda och var runt 16 idag tror jag. Allt gott, Stig